Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 26.02.2021 12:18
Кількість переглядів: 408

 

   

Фото без опису

25 лютого 2021 року о 14.00  у приміщенні Чернелицької ЗОШ I-III ступенів відбувся конкурс на заміщення вакантних посад начальників відділу виконавчого комітету Чернелицької селищної ради:

  - фінансового відділу;

  - відділу освіти, молоді, спорту, культури;

  - служби у справах дітей та соціального захисту;

  - земельних ресурсів та просторового планування;

 

    Для участі в конкурсі заяву з необхідними документами подали: Кошка В.М., Мала Г.А.,Малик Г.П., Приймак Л.І., Лютак Л.В., Андріяш О.В. Відповідно до рішення конкурсної комісії (протокол №1 від 22.02.2021 року) кандидатів допущено до конкурсу.

    Після проведення перевірки відповідей іспиту, враховуючи їх результати та результати співбесіди, комісія в складі 6 чоловік вирішила та обрала претендентів із складу потенційних кандидатів а саме:

 

  1. На заміщення вакантної посади начальника відділу земельних ресурсів та просторового  планування виконавчого комітету Чернелицької селищної ради у зв’язку з набраною необхідною кількістю балів  та результатами співбесіди рекомендовано призначити на вищевказану посаду Кошку Володимира Михайловича.
  2. На заміщення вакантної посади начальника фінансового відділу виконавчого комітету Чернелицької селищної ради у зв’язку з набраною необхідною кількістю балів та результатами співбесіди рекомендовано призначити на вищевказану посаду Лютак Любов Василівну.
  3. На заміщення вакантної посади начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Чернелицької селищної ради у зв’язку з набраною необхідною кількістю балів та результатами співбесіди рекомендовано призначити на вищевказану посаду Приймак Лесю Іванівну.
  4. На заміщення вакантної посади начальника відділу служби у справах дітей та соціального захисту виконавчого комітету Чернелицької селищної ради у зв’язку з набраною необхідною кількістю балів та результатами співбесіди рекомендовано призначити на вищевказану посаду Андріяш Оксану Василівну.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь