Футбол

Дата: 07.06.2021 08:31
Кількість переглядів: 378

     Нарешті! Відбулася примітна подія в житті Чернелицької громади!А саме - спортивна подія! Сьогодні відбувся товариський матч між ветеранами Чернелицького футболу і молоддю, значна кількість яких зараз залишає середню школу і відправляється в доросле життя. Наші їм привітання, найкращі побажання і подяка, що після свого випускного свята змогли достойно представляти футбольну молодь Чернелиці. Після довгого спортивного затишшя, голова громади відкрив, сподіваємося, нову сторінку в спортивному житті громади.

     Прозвучав гімн України. Почалася гра. Футболісти-ветерани з перших хвилин повели в рахунку, але незадовго уже в першому таймі молодь стала сміливішою, і пішли на перерву з рахунком 3:1. У другому таймі ініціативу перехопили ветерани і зрівняли рахунок. Переможця виявляли за допомогою пенальті, де переміг досвід!

     Дякуємо усім організаторам та учасникам події за підготовку футбольного поля, яке за кілька днів змінилося на краще, а також ветеранам і молодим футболістам за подаровані громаді приємні хвилини змагань. Велика подяка нашим спонсорам за допомогу, а саме:  Лесі Михайлюк ( Італія) за 15 пар гетрів, Дмитрові Леськіву ( Латвія) за надані 10 м'ячів, та 20 тренувальних майок для юних футболістів.  

    Від імені ініціативної групи Василь Леськів, та тренер юної команди Юрій Семенюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь