Виїзний захід в територіальну громаду

Дата: 19.07.2021 13:39
Кількість переглядів: 4670

8 липня 2021 року працівниками Городенківської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар з роботодавцями на тему: «Сучасні тенденції розвитку та впровадження електронних сервісів - «Електронний кабінет роботодавця»  в приміщенні Чернелицької селищної ради.

Оксана Ганущак, заступник директора- начальник відділу взаємодії з роботодавцями районної філії, ознайомила із станом ринку праці та наголосила, що важливою проблемою в трудових відносинах між роботодавцем і найманим працівником на даний час є легалізація зайнятості та заробітної плати. Підприємства, установи, організації та фізичні особи – підприємці повинні в обов’язковому порядку  оформляти трудові відносини з найманими працівниками, неухильно дотримуватись законодавчих вимог щодо укладання трудового договору.

Також значну увагу на заході звернено на питання інформаційно- комунікаційних технологій, зорієнтованих, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та підвищення  рівня взаємодії роботодавців з службою зайнятості. «Електронний  кабінет роботодавця» – комфортна та мобільна послуга служби  зайнятості.

    Селищний голова Іван Скрип’юк висловив вдячність за можливість отримання послуг служби зайнятості безпосередньо на території громади. Учасники семінару отримали вичерпні відповіді на  питання, які їх цікавили.

 

 

 Городенківська районна філія.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь