Шановні жителі Чернелицької громади!

Дата: 27.07.2021 16:31
Кількість переглядів: 426

    Звертаємось до Вас із проханням обрізати біля своїх садиб та дворів гілля дерев, які виступають за межі огорожі на проїжджу частину, що призводить до засмічення доріг та перешкоджає руху спец транспорту(пожежної машини, швидкої допомоги та інших…).

    Крім того, просимо підтримувати у належному стані прилеглі до ваших обійсть території. Законом України “Про благоустрій населених пунктів” забороняється загромаджувати будівельними матеріалами проїзні частини вулиць, тротуари, придорожні зелені смуги.

  Порушеннями правил благоустрою вважаються: неналежний санітарний стан територій; влаштування звалищ побутового та будівельного сміття на  прилеглій та дворовій території (до уваги – особливо в районі приватного сектора); стоянка транспортних засобів на газонах; самовільне розміщення на спорудах, стовпах, опорах та інших не відведених для цього місцях оголошень, плакатів; відсутність відповідного дозволу на розміщення реклами; несвоєчасне косіння об`єктів рослинного карантину, забур’яненість; зливання господарських стоків у стічні канави. Дотримання правил благоустрою також передбачає належне поводження з побутовими відходами. Забороняється вивезення великогабаритних відходів, ремонтного сміття, листя та гілля дерев у невстановлені для цього місця.

ПРИКЛАДИ ПОРУШЕНЬ ПРАВИЛ БЛАГОУСТРОЮ:

 

Фото без опису

   У Чернелицькій громаді працює інспектор з питань благоустрою, який уповноважений складати протоколи про адміністративні правопорушення, вести фото та відео-фіксацію порушень та надавати матеріали справи на розгляд виконавчого комітету Чернелицької селищної ради.

    Шановні громадяни, просимо Вас зберігати чистоту й порядок на території сіл нашої громади, дотримуючись норм і правил благоустрою, що передбачені Законом України “Про благоустрій населених пунктів” та “Правилами благоустрою території Чернелицької селищної ради”.

 З проханням виконавчий комітет Чернелицької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь