Співпраця служби зайнятості, бюро правової допомоги та центру пробації

Дата: 06.08.2021 11:06
Кількість переглядів: 281

3 серпня 2021 року в рамках співпраці Городенківського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Івано-Франківській області, Городенківської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості та відділу «Городенківського бюро правової допомоги» Коломийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги проведено групову профконсультацію для осіб, які засуджені до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробувальним терміном.

Мета заходу - ознайомлення зі спектром послуг, що надаються громадянам у разі їхнього звернення до служби зайнятості.

У ході зустрічі фахівець районної філії ознайомила з соціальними послугами служби зайнятості, актуальними вакансіями на ринку праці регіону, а також надала поради щодо шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар'єри.

Головний спеціаліст бюро правової допомоги Наталія Ходак розповіла про послуги, які надає установа, а також як можна безоплатно отримати консультації з питань правового характеру.

Важливо зазначити, що основна мета роботи із цією категорією громадян - виявлення причин протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомога в усвідомленні та виправленні зроблених ними помилок, пошук шляхів та методів їх подолання, а також пробудження інтересу до своєї особистості та власних позитивних якостей.

На зустрічі не оминули увагою і питання вакцинації населення від COVID-19. Учасники наголосили, що вакцинація є надійним методом профілактики та запобігання важких ускладнень хвороби.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь