ВІДБУВСЯ АУКЦІОН ОРЕНДИ ЗЕМЛІ!

Дата: 13.08.2021 08:49
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

 

 06  та 11 серпня 2021 року в приміщенні Чернелицької селищної ради відбулися земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення.

Всього на ці аукціони селищною радою було виставлено 9 земельних ділянок, які знаходяться за межами населених пунктів нашої територіальної  громади.

До участі у торгах було зареєстровано та допущено 10  учасників, які безпосередньо у конкурентній боротьбі змагалися між собою за отримання права оренди на зазначені земельні ділянки. Серед учасників торгів були як і великі агроформування – такі як ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття»,  ППА «Вільхівці», фермерське господарство  «Водолій – 55 », так і фізичні особи, в тім числі і жителі нашої  громади.

По кожному із виставлених на торги лотів змагання між учасниками за отримання права оренди було досить жвавим,  та поступово досягало свого апогею, коли боротьба  фактично точилася між двома учасниками.За результатами проведення торгів було визначено переможців по кожному з виставлених лотів, з якими і було підписано відповідні договори оренди терміном на 7 років.У підсумку від проведення торгів виграли всі - і переможці, адже саме вони отримали в оренду бажані земельні ділянки, - і громада, бо завдяки торгам вдалося суттєво збільшити розмір орендної плати, про що свідчать підсумкові результати.

Проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення на території  Чернелицької  територіальної громади наочно показує про переваги та дієвість цього інструменту, адже, дозволяє суттєво поповнити місцевий бюджет та є свідченням ефективного розпорядження наявними ресурсами, якими володіє громада.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь