Відкрито пекарню « Над Дністром» в смт.Чернелиця

Дата: 05.08.2021 14:37
Кількість переглядів: 778

     

  01.08.2021 року відбулось урочисте відкриття сімейного бізнесу, пекарні « Над Дністром» в смт.Чернелиця. На урочистості були запрошені  голова Чернелицької селищної ради Іван Миколайович Скрип’юк, місцеві священики, отець Дмитро, отець Василь, та всі жителі нашого селища. Після урочистого моменту перерізання стрічки присутні та гості урочистого відкриття потрапили в приміщення пекарні та побачили сам процес випікання хліба та різних ароматних смачних випічок.

    Відкриття пекарні дозволить забезпечити свіжою випічкою місцевих селян щодня, не чекаючи поки хліб привезуть з віддалених пекарень нашої області. Тепер мешканці сіл нашої громади матимуть свій свіжий хліб, попит на який є.

     «Перші пробні партії чорного і білого хліба з цибулею та булочок розійшлися на «ура!», – розповідає сам власник Лаврів Михайло Романович.Не використовуємо ніякої хімії, тільки традиційні домашні рецепти. Маємо своїх замовників і покупців. Люди пробують, хвалять, купують..А це найдорожча оцінка для пекарів – коли їхні вироби смакують людям. Хліб та випічки ми розвозимо по торгівельних точках сіл нашої громади  та продаємо у власному магазині при пекарні без жодних торговельних накруток, тому він і дешевший, ніж в інших магазинах». 

    Жителі селища та навколишніх сіл щиро дякують власникам пекарні за турботу про них.

    Це перше відкриття малого бізнесу для нашої Чернелицької громади дасть поштовх для розбудови, розквіту нашого Дністровського регіону


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь