Урочисте вручення нагрудного знаку і посвідчення про присвоєння Почесного звання України «Мати – героїня».

Дата: 25.08.2021 15:15
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

    24 серпня 2021 року під час святкування Дня Незалежності відбулося урочисте вручення нагрудного знаку і посвідчення про присвоєння Почесного звання України «Мати – героїня».

     Згідно з Указом Президента України № 568/2020 від 15 грудня 2020р. «Про присвоєння почесного звання "Мати-героїня" за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку, почесне  звання "Мати-героїня" присвоєно багатодітній матері із села Дубки, Коломийського району Івано-Франківській області – Варцаб’юк Світлані Василівні, яка народила та виховує шість дітей.

    Нагороду  вручив голова Чернелицької селищної ради Іван Миколайович Скрип’юк. Він подякував жінці за материнську самовідданість і невтомну працю мамою, за правильне і гідне виховання своїх дітей, забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку та побажав берегині роду людської радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких. І наголосив, що  влада сьогодні робить все для соціального захисту багатодітних родин..

    Зазначаємо, що почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.

   «Материнство є найвищим покликанням жінки. Мати завжди турбується про своїх дітей, дарує їм щастя, ласку ніжність і тепло. Щиро вітаємо Вас з цією високою нагородою. Бажаємо Вам і Вашій великий родині добробуту та благополуччя. Дітям бути справжніми, успішними українцями, патріотами та господарями своєї долі»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь