Святкування Першого дзвоника 1 вересня у Чернелицькій ЗОШ I-III ступенів

Дата: 03.09.2021 11:01
Кількість переглядів: 283

Як пройшло свято Першого дзвоника 1 вересня у Чернелицькій ЗОШ I-III ступенів

    Урочисту лінійку провели в спортзалі Чернелицької ЗОШ  I-III ступенів , де зібрались і учні з батьками, і вчителі. Незважаючи на погану погоду за вікном, атмосфера свята була теплою та затишною: море квітів, щасливі посмішки, білі бантики і портфелі з підручниками. Найбільша увага, звичайно, приділялась першокласникам, які відсьогодні стали частиною великої шкільної родини. Разом зі своїми вчителями вони уважно слухали державний гімн, із захопленням дивились на яскраві виступи старших учнів.

Фото без опису

    Цікавого навчання, повного відкриттів і нових знань, побажала дітям директор школи Білецька Ганна Зіновіївна. До вітань приєднались отець Василь та Чернелицький селищний голова Іван Скрип’юк : «Перше вересня – це особливе свято, яке означає початок нової сторінки в житті не тільки школярів, але й батьків та педагогів. Вони щиро привітали маленьких першокласників та всіх учнів нашої школи, для яких пролунає Перший дзвоник, відбудеться перший урок, відчиняться двері у чарівний світ пізнання. Побажали бути успішними, впевненими у собі, ставити перед собою амбітні цілі й обов’язково їх досягати!».

    А також на святі звучали слова привітань від почесних гостей: заступника голови Івано-Франківської обласної ради Сергія Басараби та депутата Івано-Франківської обласної ради Івана Приймака.

Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

По закінченню урочистостей в школі пролунав перший дзвінок і діти вирушили в дорогу знань на свій перший урок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь