Проведено дорожній ямковий ремонт дороги Семаківці-Чернелиця.

Дата: 06.10.2021 10:47
Кількість переглядів: 3092

Фото без опису

 

      Стан доріг в Чернелицькій громаді являвся болючим питанням. Дуже вагомим було питання про стан дорожного покриття напрямку Семаківці-Чернелиця. Адже поступово з роками йде руйнація асфальту. Слід нагадати, що мережу доріг місцевого значення району в основному було сформовано у 80-90 роках минулого століття. На сьогодні біля 90% доріг за своїми експлуатаційними характеристиками не відповідають вимогам нормативних документів за показниками рівності, наявності ямковості та деформацій покриття проїздної частини.

      Керівництво громади постійно звертається у відповідні органи щодо проведення ремонту на даній дорозі. В минулому році було здійснено декілька мирних акцій протесту, зокрема з перекриттям автошляху та надіслано ряд офіційних листів на ОДА, службу автомобільних доріг Івано-Франківській області.

      На основі співфінансування Чернелицької селищної ради та обласного бюджету було здійснено ремонт на найбільш проблемній частині дороги  Семаківці-Чернелиця. Минулого тиждня служба автомобільних доріг розпочала ямковий ремонт дорожнього полотна в даному напрямку, ями були відремонтовані асфальтно-бетонною сумішшю за допомогою струменевого методу ремонту асфальтного покриття.

    Дані роботи проводились в рамках підготовки дорожнього покриття населених пунктів громади до експлуатації в осінньо-зимовий період.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь