Виїзний захід в територіальну громаду

Дата: 12.10.2021 11:45
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Днями , Городенківською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості  проведено виїздний захід в село Чернятин  Городенківської  територіальної громади, та проведено профорієнтаційний урок зі старшокласниками  Чернятинської загальноосвітньої школи  на тему: «Обирай майбутнє – живи та працюй в Україні».

      Метою заходів є надання комплексних послуг роботодавцям, зайнятому та незайнятому населенню, формування у учнів реального погляду на світ професій та свідомий вибір майбутнього фаху.

      Представники центру зайнятості інформували роботодавців щодо переваг легальної праці та недопущення порушень законодавства про працю і зайнятість. Розповіли присутнім про послуги служби зайнятості,  актуальні вакансії на ринку праці регіону, можливості служби зайнятості в питаннях працевлаштування безробітних, підвищення конкурентоспроможності громадян шляхом професійного навчання, умови  отримання ваучера для осіб старше 45 років  та для учасників АТО та ін.

      Також фахівці центру зайнятості відвідали школу та  провели профорієнтаційний урок , на якому ознайомили учнів з сучасними підходами професійного самовизначення та побудови професійного майбутнього, напрацювання практичних навичок, співставлення власних вподобань та здібностей з навичками обраних сфер діяльності.

 

 

 Городенківська районна філія.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь