Легалізація  трудових  відносин,  детанізація заробітної плати та                 відповідальність   за недотримання вимог законодавства про працю

Дата: 25.11.2021 16:31
Кількість переглядів: 258

               «Легалізація  трудових  відносин,  детанізація заробітної плати та     

           відповідальність   за недотримання вимог законодавства про працю».     

Фото без опису

            В приміщені Городенківської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості 25 листопада 2021 року відбувся семінар з роботодавцями на тему «Легалізація  трудових  відносин,  детанізація заробітної плати та відповідальність  за недотримання вимог законодавства про працю».

Фахівець районної філії Василь Романюга ознайомив учасників із умовами укладання трудових договорів та договорів цивільно-правового характеру, а також із проблемами тіньової зайнятості та перевагами «офіційного працевлаштування». Особливу увагу було звернуто на детінізацію доходів,  що позитивно впливає на соціальну захищеність громадян, оскільки одержуючи заробітну плату «в конверті», працівник позбавляє себе гідної пенсії в майбутньому. Приділив увагу питанням стимулювання діяльності роботодавців, спрямованих на створення нових робочих місць шляхом щомісячної компенсації єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку. Презентувала  послуги служби зайнятості та розповіла  про електронні сервіси служби зайнятості.

Учасники семінару активно висловлювали свої думки та ділились досвідом роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь