У Городенці відбулося II засідання клубу для жінок

Дата: 23.11.2021 11:34
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

22 листопада 2021 року працівники Городенківської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели семінар «Жінка на ринку праці», в рамках II засідання клубу для жінок.

Учасники заходу дізналися про основні послуги служби зайнятості та сучасні підходи щодо їх отримання. Фахівці районної філії поінформували учасників про профорієнтаційні послуги, а також про можливість пройти професійне навчання на замовлення роботодавця з подальшим працевлаштуванням за професіями, які мають попит на ринку праці.

Сьогодні важливим є розвиток у жінок впевненості в собі, розкриття їх індивідуальних здібностей, потенціалу та професійного самовизначення, а також формуванням перспективного бачення свого майбутнього.

В засіданні клубу взяла участь головний спеціаліст Городенківського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Ходак, яка розповіла учасникам про послуги, які можна отримати у бюро, а також про способи уникнення шахрайства при працевлаштуванні.

Учасникам надали роз’яснення чинного законодавства щодо безоплатної передачі земельної ділянки громадянам із земель державної та комунальної власності, а також про порядок отримання спадщини.

Захід пройшов у формі «запитання - відповідь», завдяки чому жінки отримали багато корисної інформації, яка сприятиме їх мотивації до працевлаштування та самореалізації як особистостей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь