Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

Дата: 21.01.2022 12:02
Кількість переглядів: 291

 

    20 січня 2022 року в Городенківській районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості для безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості, відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.

Мета заходу - інформування населення щодо комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контактом та до резерву Збройних Сил України, у підрозділах територіальної оборони.

В заході взяли участь представники 1 відділу Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – інструктор відділу рекрутингу та комплектування Юрій Клюшніков, адміністратор Михайло Човганюк, офіцер батальону 14-ої окремої механізованої бригади Дмитро Шукер та командир відділення 80-ої окремої десантно-штурмової бригади Олександр Цуприк.

Фахівець районної філії ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості, з наявними вакансіями та звернула увагу на те, що служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування безробітних та забезпечити достойний рівень оплати праці.

Військовослужбовці надали інформацію про переваги військової служби за контрактом, умови прийняття, грошове забезпечення та перспективи кар’єрного росту, а також про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу.

Усі військовослужбовці територіальної оборони гарантовано отримуватимуть зарплатню відповідно до штатного розпису. В середньому, для рядового складу розмір грошового забезпечення складає близько 11 тисяч гривень, 13 тисяч — для сержантського та від 14 тисяч — для офіцерського.

За громадянами, які підписують контракт під час особливого періоду, зберігається зарплатня за основним місцем роботи або ж пенсія. Крім того, військовослужбовці тероборони мають право на безоплатну кваліфіковану медичну допомогу та пільгове санаторно-курортне лікування.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь