В Івано – Франківський ОДА 18.01.2022р.  відбулося  позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 24.01.2022 17:05
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

В Івано – Франківський ОДА 18.01.2022р.  відбулося  позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. За результатами обговорення та з врахуванням подання Головного державного санітарного лікаря області Р. Савчука, комісія вирішила, що необхідно:

  • Вжити заходів щодо запровадження посиленого контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину за запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом  SARSCoV-2» ( зі змінами).
  • Обмежити проведення дискотек, роботу розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, банкетів, майстер – класів, публічних подій тощо.
  • У разі подальшого збільшення рівнів захворюваності на гострі респіраторні вірусні захворювання серед дітей дошкільного віку та учнів шкіл, ліцеїв, гімназій тощо, приймати рішення про призупинення навчально – виховного та виховного процесів.

Необхідно зазначити, що по Чернелицькій територіальній громаді протягом другого тижня 2022 року спостерігається стрімке зростання захворюваності на COVID – 19 на 40 %.

Також залишається актуальним в профілактиці розповсюдження короновірусної хвороби:

  • носіння масок в місцях масового скупчення населення;
  • дотримання соціальної дистанції;
  • отримання щеплень від COVID – 19 в пунктах масової вакцинації, де створені всі відповідні умови для якісної та швидкої імунізації.

     Кожен може звернутися до свого сімейного лікаря, чи безпосередньо прийти на пункт вакцинації.

Адже усвідомивши всю суть проблеми та об’єднавшись можна подолати COVID – 19

 

 

Снятинський відділ Коломийського районного відділу

ДУ «Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь