29.01.2022 РОКУ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ

Дата: 28.01.2022 16:23
Кількість переглядів: 280

     Фото без опису

      Бій під Крутами – день подвигу та прикладу для майбутніх і нинішніх поколінь, день надії і любові до своєї Батьківщини, що став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Подвиг українських юнаків під Крутами, які своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі. Ця героїчна й водночас трагічна подія знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення нашого права жити на власній землі та святого обов’язку – боронити її.

Минуло більше ста років, і ми знову змушені відстоювати власну свободу та соборність, територіальну цілісність і незалежність. Наші Захисники демонструють спадковість українських військових традицій та звитяги, що є віддзеркаленням героїчного минулого українського народу, патріотизму та самовідданості.

      Сьогодні ми вшановуємо героїзм української молоді, справжніх патріотів, які загинули у нерівному бою, виборюючи Українську державність. У холодному січні 1918 року ці хлопці подали усій нашій нації приклад беззавітного служіння своїй країні. Тож схилімо голови у скорботі за тими, хто віддав життя за Незалежність України… Світла їм пам’ять та вічна слава!

      Цей День  назавжди залишиться світлим в нашій пам’яті. День подвигу та прикладу для майбутніх та нинішніх поколінь. День надії і любові до своєї вітчизни. День пам’яті Героїв Крут.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь