Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.

Дата: 17.02.2022 16:34
Кількість переглядів: 249

Фото без описуФото без опису

В рамках співпраці Городенківської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості з 1 відділом Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки 17 лютого 2022 року проведено семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України для безробітних громадян.

Фахівець центру зайнятості ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості, розповіла  що служба в Збройних Силах України за контрактом може вирішити питання працевлаштування безробітних з достойним рівнем оплати праці.

В заході взяли участь старший офіцер відділення обліку мобілізаційної роботи 1 відділу Коломийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - майор Володимир Романчук та адміністратор Михайло Човганюк. Вони розповіли учасникам заходу про формування в області та, зокрема, в районах батальйонів територіальної оборони, поінформували про умови підписання контрактів у територіальну оборону та у військовий резерв. Також вони надали інформацію про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Ознайомили з основними вимогами до посад та пільгами і гарантіями для військовослужбовців рядового та сержантського складу за контрактом.

Слухачі мали змогу отримати фахові відповіді на запитання, зокрема, щодо умов укладання контракту та проходження служби у ЗСУ.

 

 

 

Городенківська районна філія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь