Навчально-тренувальні заняття з цивільного захисту та техногенної безпеки провели в освітніх закладах Чернелицької селищної ради.

Дата: 18.02.2022 10:31
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

  У світлі останніх подій у державі і взагалі, на випадок виникнення загрози радіаційної небезпеки, пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, у навчальних закладах Чернелицької територіальної громади проводились  навчання для учасників освітнього процесу з евакуації.

  А саме, 17 лютого в Чернелицькому ліцеї була проведена навчальна евакуація, яка почалася за сигналом «Увага! Всім». О 11 годині , учні 1-11 класів у супроводі вчителів та технічних працівників  спокійно та організовано, без паніки і  скупчень залишили приміщення та  попрямували (за схемами евакуацій)  до ПРУ, де вишикувалися по класах. Педагогами в терміновому порядку  провелась перекличка за класними журналами й повідомилось про наявність дітей  в класі (на цей день) та про кількість евакуйованих.

       Перед шкільною громадою виступили директор ліцею Білецька Ганна Зіновіївна та вчитель захисту України Скрип’юк Іван Миколайович. Вони підвели підсумки тренувальних занять, подякували усім за злагоджені дії під час евакуації, зосередили увагу на незначних недоліках та наголосили, щоб навчальна евакуація в подальшому залишилася тільки навчальною, а здобутий невеличкий досвід ніколи не застосовувався в житті!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь