Про правила поводження у військовий час

Дата: 17.03.2022 13:27
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

 

                                                                        УВАГА!

Шановні мешканки та мешканці Чернелицькоі громади. Нагадуємо про прості правила під час воєнного стану:

- тримайте документи, що посвідчують особу біля себе ПОСТІЙНО, де б Ви не перебували - в дорозі, на вулиці, вдома;

- при авіаційних ударах, пострілах - НАЙПЕРШЕ УКРИТТЯ це Ваш підвал, півниця, погріб (облаштуйте його завчасно - вода, їжа, подушки, ковдри). Часу кудись бігти НЕ БУДЕ, у нашій громаді ВІДСУТНІ СИСТЕМИ ОПОВІЩЕННЯ  для  цілої  громади. ВАШ ДІМ - ВАША ФОРТЕЦЯ і найкращий прихисток, залишайтеся вдома.

 В кожному населеному пункті громади старости старостинських  округів є КЕРІВНИКАМИ оперативних штабів реагування (дізнайтеся та запишіть їх номери телефонів як на папері так і на пристроях). В Чернелицькій громаді керівник штабу , який координує роботу керівників штабів по старостинських округах, селищний голова Іван   Миколайович Скрип‘юк.

Будьте пильними, уважними, у разі підозрілих дій невідомих осіб біля стратегічних об'єктів - адмінбудівель, закладів освіти, медичних закладів, електричних підстанцій ТЕРМІНОВО повідомляти старостам старостинських  округів, голові громади, дирекції закладів освіти.

Попри спокій у громаді, наголошую усім бути уважними та завантажити додаток на телефон  «Повітряна тривога» від Мінцифри. Реагуйте на сирени! Їх ніколи не запускають просто так! Вони не навчальні! КЕРІВНИЦТВО громади, відділів, старостинських округів, шкіл , закладів культури ПРАЦЮЮТЬ на місцях, забезпечують координацію дій та реагування. Віримо в наші Збройні сили України, самі допомагаємо одні одним чим можемо. Надішліть це повідомлення колегам/колежанкам, батькам, сусідам


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь