Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять

Дата: 23.03.2022 12:25
Кількість переглядів: 443

Фото без опису

Хоч нашу країну спіткала біда, постукала у наші оселі війна, але ми повинні зробити усе можливе, щоб наша Україна була чистою і охайною. Вже стало традицією на початку весни проводити місячник благоустрою.

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території  в нашій громаді та довкіллі – це обов’язок кожної людини, кожної організації, установи, підприємства. Це ознака нашої європейської культури та свідомий обов’язок громадськості.

Чернелицька селищна рада за участі комунального підприємства «Теплосервіс» працює по проведенню робіт по благоустрою на території громади і  просить долучитися всіх небайдужих громадян, підприємств, установ, організації та провести з 23 березня по 21 квітня 2022 року на території населених пунктів Чернелицької селищної ради акцію «За чисте довкілля» з проведенням комплексу заходів щодо забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, очищення від сміття лісосмуг, берегів водойм і т. п.

Також керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, власникам житлових будинків та споруд рекомендуємо провести належне прибирання, санітарну очистку, впорядкування, благоустрій прилеглих територій, парків, скверів та домоволодінь.

 Давайте долучатися до заходів благоустрою  не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь