26 червня в місті Івано-Франківськ на міському стадіоні «Рух» Чернелицька територіальна  громада  передала автомобіль Mersedes Sprinter для потреб військових ЗСУ.

Дата: 27.06.2022 14:59
Кількість переглядів: 1451

   

   Мобільність наших воїнів-захисників на передовій — це одна із першочергових необхідностей у стратегічних діях. І наявність автотраспорту стає значною перевагою у боротьбі із ворогом. Тому Чернелицькою селищною радою було вирішено зібрати кошти та купити автомобіль для потреб Збройних Сил України. Автомобіль  був  куплений за кошти працівників Чернелицької селищної ради, старостинських округів, комунального підприємста, закладів освіти, культури, екстреної медичної допомоги, місцевих підприємців та небайдужих жителів громади.

    26 червня в місті Івано-Франківськ на міському стадіоні «Рух» Чернелицька територіальна  громада  передала автомобіль Mersedes Sprinter для потреб військових ЗСУ. Передачу автомобіля здійснили селищний голова Іван Скрип'юк, заступник селищного голови Роман Ластович та начальник 1-го відділу Коломийського РТЦК та СП підполковник Роман Монастирецький.

    Висловлюємо щиру подяку всім небайдужим за допомогу, активну позицію та щирий внесок у перемогу ЗСУ! Сподіваємось, що транспортний засіб допоможе вирішити багато важливих питань нашим захисникам.

 

Слава ЗСУ!

Тільки разом переможемо ворога!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь