Привітання з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 10:43
Кількість переглядів: 364

Шановні військовослужбовці, захисники України!

    Щиросердно вітаємо вас з Днем Збройних Сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти, і цим завойовують довіру українців.

    На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших воїнів героїв і низько схиляємо голову перед їхніми родинами, які віддали свої життя під час війни з російськими загарбниками (терористами).

    Глибоко переконані, що українські Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України. І в цей святковий день, сердечно вітаємо всіх військових зі святом і висловлюємо щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси нашої держави.

    Щиро зичимо всім нам найскорішої перемоги, а нашим захисникам − козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій!

Слава Україні! Слава її Збройним Силам!

З повагою – виконавчий комітет та селищний  голова Іван СКРИП’ЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь