Виїзний захід в територіальну громаду

Дата: 16.01.2023 13:41
Кількість переглядів: 187

  Фото без опису 

  12 січня 2023 року працівниками Городенківського управління Коломийської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості здійснено виїзний захід в Чернелицьку територіальну громаду Коломийського району.

  Метою заходу було ознайомлення мешканців громади та внутрішньо – переміщених осіб із комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

  Кар’єрний радник Зоряна Брус розповіла про переваги легальної зайнятості, стан ринку праці та наявні вакансії регіону, а також про вимоги роботодавця до претендентів на вакантні посади. Також надала інформацію про послуги з пошуку роботи, єдиний портал вакансій, можливість професійного навчання, відкриття власної справи, участь в громадських роботах.

  На завершення заходу учасники обговорили зміни до законодавства щодо надання соціальних послуг під час дії воєнного стану, а також отримали відповіді на усі свої запитання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь