Урочистості з нагоди відзначення переможців, лауреатів та учасників І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2023»

Дата: 13.03.2023 13:43
Кількість переглядів: 93

     Фото без опису

  В день народження Великого Кобзаря,  9 березня 2023 року, в Коломийський райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди відзначення переможців, лауреатів та учасників І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2023».

  З Шевченківським словом до освітян Коломийщини завітали учні Коломийського ліцею №5 імені Тараса Шевченка Коломийської міської територіальної громади та учениця Отинійського ліцею Отинійської селищної територіальної громади Вероніка Залеська.

  Цього року в І турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2023» 14 учителів з Коломийщини виборювали почесне звання «Учитель року - 2023» в чотирьох конкурсних номінаціях: «Початкова освіта», «Захист України», «Основи здоров’я» та «Фізична культура».

  Серед учасників 4 учителі з Коломийської міської територіальної громади, 3 – з Снятинської міської територіальної громади, 3 – з Отинійської селищної територіальної громади та по одному учаснику з Городенківської, Чернелицької, Печеніжинської, Матеївецької територіальних громад. Нашу громаду представляла вчитель основ здоров′я Чернелицького ліцею Керницька Любов Петрівна.

       Фото без опису

 

 З вітальним словом виступили начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков та голова Коломийської районної ради Іван Угрин. Вітаючи учасників зібрання, начальник Коломийської районної військової адміністрації Любомир Глушков звернувся з словами великого Кобзаря: «Учітеся, брати мої, думайте, читайте…». Саме ви ті, що зібралися в цій залі яскраво втілюєте пророчі слова Тараса Шевченка. Ви ті люди, що проявляєте свою мужність, ви наші герої, майстри своєї справи, бо без майбутнього, яке втілюєте в наших учнях, не буде держави. Хтось боронить нашу Україну на передовій, хтось лікує поранених, а ви навчаєте». 

  Голова Коломийської районної ради Іван Угрин відмітив у своєму привітальному слові, що українські вчителі – справжні герої-сучасники, подякував освітянам за вагомий внесок у навчальний процес, побажав мирного неба та Божої опіки у наближенні перемоги у надскладних умовах.

  Переможців, лауреатів та учасників І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2023» нагороджено подяками  Коломийської районної військової адміністрації та цінними подарунками.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь