Привітання селищного голови з Днем українського добровольця!

Дата: 14.03.2023 09:51
Кількість переглядів: 121

Шановні добровольці, захисники України!

  14 березня в Україні відзначається День українського добровольця.

   Подвиг добровольців є символом справжньої мужності та героїзму людей, які стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності. Завдяки їхньому патріотизму, мужності та жертовності вдалося не допустити швидкого просування ворога по нашій землі.

   Сьогодні велика частина добровольців продовжує захищати Батьківщину. Своїми героїчними вчинками та самовідданою службою вони постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя.

   Дякую кожному з вас, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам!

  Шановні військовослужбовці, дорогі наші земляки! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня українського добровольця! Мирного неба над Україною, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові. Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, а Господь захищає від ворожої кулі та допоможе перемогти у війні! Нехай любов до Батьківщини та людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежної України! Слава українським патріотам!

З повагою, селищний голова                   Іван СКРИП’ЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь