Медичний огляд

Дата: 15.03.2023 08:53
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

  Все працююче населення зобов’язано проходити як попередні (при поступленні на роботу), так і періодичні щорічні обов’язкові профілактичні медичні огляди згідно діючого законодавства для визначенні спроможності займатися відповідним видом діяльності за станом здоров’я.

         Проходження медичного огляду у лікарів – спеціалістів в поліклініці передбачає попереднє лабораторне обстеження працівників декретованих контингентів  на носійство кишкових інфекцій, дослідження на гельмінтози, мазок з горла та носа на наявність патогенного стафілококу на базі мікробіологічної лабораторії Снятинського ВСП ДУ «Івано – Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України».

З 27 лютого 2023 року діють нові Тарифи (прейскуранти) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату Державною установою « Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ». Вартість лабораторних досліджень залежить від категорії працюючого населення , та характеру виконуваних робіт та коливаються від 366 грн. 14 коп. до 618 грн. 54 коп.

Отже, при поступленні на роботу (попередній медичний огляд) лабораторні дослідження коштують 618 грн. 54 коп., а при проходженні періодичного щорічного мед огляду ( працівники закладів освіти, торгівлі, громадського харчування тощо) – 366 грн. 14 коп.

Вартісна оцінка послуг проводиться згідно прейскуранту цін, затвердженого Наказом від 27. 02.2023 р № 25 «Про порядок надання та затвердження тарифів на платні послуги у ДУ «Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ». Всі платні послуги виконуються відповідно до діючої нормативної, методичної та нормативно – технічної документації.

Крім того, населення може звернутися:

  •  для проведення лабораторного дослідження якості питної води криниці за фізико-хімічними показниками, які найчастіше в нашому регіоні не відповідають стандартам, вартість – до 596, 65 грн.; за бактеріологічними показниками вартість – 193,88 грн. А також за зверненням громадян можна провести повний лабораторний аналіз води питної, води відкритих водойм.
  • дослідження матеріалу на яйця гельмінтів, наявність простіших – 235,50 грн.,
  • визначення чутливості культур мікроорганізмів до антибіотиків – 108,16 грн. тощо в атестованій лабораторії.

Повідомляємо вас, що безпосередньо в Снятинському відділі Коломийського районного відділу ДУ «Івано - Франківський ОЦКПХ МОЗ» за адресою: м. Снятин, вул. Кобринських, 20, телефон 2-50-83, факс 2-52-71, через POS- термінал можна провести безготівковий розрахунок, адже це зручно, швидко і без будь яких комісій.

 

Завідувачка відділення епідеміологічного

нагляду (спостереження) та профілактики

неінфекційних захворювань

Снятинського відділу Коломийського районного відділу

ДУ « Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ»

            Галина МАКАРЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь