Змагання з пожежно-прикладного спорту в м.Коломия (команда "Спалах" Чернелицького ліцею)

Дата: 05.06.2023 13:52
Кількість переглядів: 84

     1 червня 2023 року в Міжнародний день захисту дітей команда «Спалах» Чернелицького ліцею (під керівництвом вчителя фізичної культури Барабаш Марії Іванівни) взяла участь у II етапі змагань з пожежно-прикладного спорту серед 12 команд Коломийського району, які відбулися в місті Коломия. 

     Команда закладу гідно відстояла честь і міць нашої громади та проявила високі вміння і навики у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйом по штурмовій драбині на поверхи навчальної башти, в пожежній естафеті та бойовому розгортанні.

     Грамотами Коломийського районного управління П’ятого  Державного пожежного рятувального загону нагороджено команду ППС ліцею за зайняте II місце в дисципліні «Пожежна естафета». А також нагороджено грамотами за зайняте  III місце учасників змагань Барабаша Івана та Кустрина Миколу в дисципліні «Подолання 100-метрової смуги..», «Підйом по штурмовій драбині».

     Команда ліцеїстів висловлює щиру подяку організаторам змагань за цікаву навчальну та відпочинкову програму та 10 гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс» за концертну програму, присвячену Міжнародному дню захисту дітей.

     Дякуємо Збройним Силам України! Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом! Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь