День захисту дітей

Дата: 07.06.2023 11:14
Кількість переглядів: 66

  6  червня  2023  року  село  Корнів  Чернелицької  громади  гостинно запросило на свято, присвяченому Міжнародному Дню захисту дітей  маленьких  мешканців  нашої  громади. З  вітальним  словом  до  присутніх  звернулися  заступник  селищного  голови Роман  Ластович  та  депутати  Чернелицької  селищної  ради Василь Розумний  та  Галина  Приймак. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої Української держави і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя ,зміст нашого життя, надія й віра в день завтрашній. І так хочеться, щоб  дитинство та юність, аби  подальші життєві дороги були світлими та безхмарними. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в щасливе життя українського народу.

  Мрія кожного українця – аби якнайшвидше наш народ здобув справедливу Перемогу і на рідній землі запанував мир. І наступний День захисту дітей ми, українці, зустрічали усміхненими, у колі обійм маленьких рученят під дзвінкий дитячий сміх. Щоб очі наших дітей сяяли безтурботністю та радістю. Щоб ми відчували себе в змозі захистити найдорожчих. Щоб у кожного дорослого та дитини були безхмарне небо, яскраве сонце, щаслива родина.

  Бажаємо маленьким жителям нашої громади міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

  Щиро  дякуємо   Корнівському старостинському  округу,  головному  спонсору  свята,  меценату,  благодійниці Надії Володимирівні Думанській  за  організацію  свята,  дозвілля  та подарунки,  депутату  Івано-Франківської  обласної  ради  Івану Васильовичу  Приймаку  за  допомогу  в перевезенні  дітей.

 Ми, дорослі, будемо робити все для того, щоб діти  не знали лиха та страждань, аби все, чого прагнуть, про що мріють, - здійснилось.

            Зі святом!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь