20 червня в приміщенні Чернелицької селищної ради відбулася робоча зустріч за участі заступника начальника ВЗНС Коломийського  РУ ГУ ДСНС Івано-Франківської області Романа Кнігініцького.

Дата: 20.06.2023 15:56
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

 Фото без опису

  20 червня в приміщенні Чернелицької селищної ради відбулася робоча зустріч за участі заступника  начальника ВЗНС Коломийського РУ ГУ ДСНС Івано-Франківської області  Романа Кнігініцького.

   Розпочав зустріч голова Чернелицької селищної ради Іван Миколайович Скрип’юк. Він коротко обговорив план заходів  безпеки та запобігання надзвичайних ситуацій в житловому секторі, екосистемах та відпочинку на водних об’єктах.

  В  своєму  виступі Кнігініцький  Роман Миколайович доповів про нормативно-правову базу, якою повинні керуватися працівники МПО, їхні основні завдання, обов’язки та функції під час проведення заходів запобігання надзвичайних ситуацій. Під час проведення навчання основна увага була акцентована на проведення заходів запобігання пожежам в екосистемах, житловому секторі як самостійно, так і спільно із працівниками ВЗНС Коломийського РУ ГУ ДСНС України  Івано-Франківської області, щодо проведення заходів адміністративного впливу на громадян чи посадових осіб (складання протоколів про адмінправопорушення). Також було звернуто особливу увагу на проведення особовим складом МПО  та ДПД профілактичних рейдів на водні об’єкти, з метою мінімізувати   небезпечні ситуації під час перебування біля водойм на території Чернелицької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь