Здійснено моніторинг виконання рекомендацій щодо створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти та збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу

Дата: 23.08.2023 16:43
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

В умовах воєнного стану заклади освіти є зонами особливого ризику.

   З метою забезпечення стійкого функціонування об’єктів освіти Чернелицької  селищної  ради в умовах воєнного стану 22 серпня 2023  року комісією  Чернелицької  селищної  ради   за  участі  заступника голови  Коломийської  районної  військової  адміністрації Ганни  Кравчук,  заступника  начальника  ВЗНС  Коломийського  РУ ГУ ДСНС    Романа  Кнігініцького та головного  фахівця ВЦЗ Коломийського  РУ ГУ ДСНС     Івана  Лазорка,  начальника Городенківського  управління ДПСС  Василя Липки  здійснено моніторинг виконання рекомендацій щодо створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти та збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу,   а  також  проведено обстеження  споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів.

    Робоча група   відвідала всі навчальні заклади, що розташовані на території та перебувають у комунальній власності Чернелицької   громади.

   Особлива увага приділяється укриттям, які мають бути забезпечені електрикою, штучним освітленням, системами вентиляції, відповідати санітарним та протипожежним нормам, тощо. Крім того при облаштуванні укриттів враховуються наявність запасного виходу, міцність конструкції, зручність для дітей.

  Також комісія оглянула кабінети НУШ, навчальні кабінети, спортивні зали, харчоблоки, пришкільні території закладів освіти, ознайомились із підготовкою систем опалення, запасів  дров, в ході чого підкреслено потужну та сумлінну роботу установ до нового навчального року.

   Всі заклади освіти громади в цілому відповідають  безпековим та санітарно-гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення для здійснення освітнього процесу у новому навчальному році. В деяких закладах ще продовжуються роботи по підготовці. В цілому огляд освітніх закладів залишив позитивні враження.

  Велика подяка керівникам закладів освіти, педагогічним колективам, технічному  персоналу , батькам, які не залишились осторонь та допомогли у підготовці закладів освіти до нового навчального року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь