Відбулася щорічна серпнева конференція освітян Чернелицької громади.

Дата: 30.08.2023 16:55
Кількість переглядів: 75

 

  30 серпня  в актовій залі Чернелицького ліцею відбулася щорічна серпнева конференція освітян Чернелицької громади. У конференції взяли участь селищний голова Чернелицької селищної ради  Іван Скрип’юк, начальник відділу освіти молоді та спорту, культури  Леся Приймак, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури   Ольга Григоришак,  голова  Чернелицької  об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України   Наталія Стецюк, керівники закладів освіти  та освітяни Чернелицької громади. 

Фото без опису

  Розпочалася конференція  із урочистого виконання Державного Гімну України та вшанування всіх Героїв України  хвилиною мовчання. 

  Із вітальним словом до учасників конференції звернувся селищний голова Іван Скрип’юк , який підсумував усе, що зроблено протягом року для оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти, а ще подякував вчителям за здобутки, за їхню працю та підтримку ЗСУ  і  запевнив  у подальшій підтримці. 

Фото без опису

 Наталія Стецюк подякувала освітянам за працю у такий нелегкий, непростий час і запевнила у подальшій підтримці. 

  До учасників конференції  звернулася начальник освіти, молоді та спорту, культури Леся Приймак, яка  подякувала усім освітянам громади за неабияку єдність, яку вони виявляють, тримаючи освітній фронт у протистоянні з ворогом. «Ми маємо бути єдині у своєму прагненні сприяти розвитку шкіл і дбати про майбутнє наших дітей, адже у знаннях Вчителя є майбутнє. Вчителі виховують відповідальну особистість, патріота,  людину, яка вірить в ідеали і Україну, в силу українського прапора і в Бога. Від Вас залежить дуже багато. Дякую за невтомну працю і за те, що вселяєте віру в майбутнє, державу і в себе. Якщо ми працюватимемо разом, перемога точно буде за нами, адже ми – великий український народ».  

  Також Леся Іванівна доповіла  «Про підсумки роботи закладів освіти Чернелицької громади у 2022-2023 н. р. та основні  завдання на 2023-2024 н. р. на період дії воєнного стану в Україні». 

Фото без опису  Успіхами та викликами реформи НУШ у початковій школі поділилася  вчитель початкових класів Чернелицького ліцею Кловата Марія Максимівна; З проблемами освіти в умовах війни  ознайомила  вчитель фізики Далешівського ліцею Дащак Галина Петрівна. 

  Найважливіше питання – це безпека  дітей. Про організацію безпечного освітнього середовища в закладах  освіти  виступила спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури  Григоришак Ольга Петрівна.  

  Також під час конференції освітяни обговорили питання розв’язання соціальних та фінансових проблем у час воєнного стану .

  На кінець учасники конференції побажали один одному миру, успішного навчального року, реалізації ідей, доброї співпраці заради виховання майбутнього Чернелицької громади і України.

Фото без опису

Слава Україні !!!

Тримаймо освітній фронт!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь