Проводилися лабораторні обстеження декретованого контингенту організованих колективів закладів освіти для подальшого проходження профілактичних медичних оглядів з виїздом на об’єкти.

Дата: 11.09.2023 12:01
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

  Фахівцями Снятинського відділу Коломийського районного відділу ДУ « Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ» на території Чернелицької ТГ в перших числах вересня поточного року проводилися лабораторні обстеження декретованого контингенту організованих колективів закладів освіти для подальшого проходження профілактичних медичних оглядів з виїздом на об’єкти. 

  Освітяни відповідально відносяться до своєчасного проходження медичних оглядів, дбаючи про своє здоров’я та здоров’я наших дітей.

  Вкотре нагадуємо, що вчасне проходження щорічних обов’язкових профілактичних медичних оглядів дозволяє виявити початкові, приховані, мляві форми таких хронічних захворювань як туберкульоз, новоутворення, серцево - судинні та професійні захворювання.  Проведені лабораторні дослідження сприяють виявленню цукрового діабету,  носійство кишкових інфекцій, наявність патогенного стафілококу, гельмінтозів. На це було акцентовано при проведенні роз’яснювальної роботи серед персоналу.

  Крім того, висвітлювалися питання щодо профілактики інфекційних і паразитарних захворювань, попередження їх заносу та розповсюдження в організованих колективах.

  Для інформаційної обізнаності було надано відповідні брошури та інформаційні листи, в яких можна  прочитати корисну інформацію з цих та інших питань.

 

 

           Фельдшер санітарний відділення

епідеміологічного нагляду (спостереження)

та профілактики неінфекційних захворювань

Снятинського відділу Коломийського районного відділу

          ДУ « Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ «

          Наталія САВЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь