ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З НАГОДИ СВЯТА ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ, ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ, ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ТА ДНЯ ЗАСНУВАННЯ УПА.

Дата: 01.10.2023 07:14
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

ШАНОВНІ ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ!

  Прийміть щиросердні вітання зі святом мужності, сили волі та любові до рідної землі – Днем захисників та захисниць України, Днем українського козацтва та 81-ою річницею створення Української Повстанської Армії!

  Ці свята відзначаються в Україні в день великого християнського свята  - Покрови Пресвятої Богородиці, яка здавна була захисницею українського козацтва, а сьогодні, в час війни з ненависними московитами - Українського війська.

  Це день наших Героїв і Героїнь, тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу рідну Україну від російської навали сьогодні, тих, хто віддає своє життя за нашу волю і наше вільне щасливе майбутнє. Прикладом для нас також є і будуть всі, хто впродовж століть боровся за українську землю, хто поклав життя за мир та цілісність України, хто любив Україну понад усе – українське козацтво, січові стрільці, герої УПА...

  Наші воїни сьогодні демонструють цілому світу, що таке незламний український дух, непереможна українська міць і сила, єдність, мужність, рішучість, самопожертва, витримка. Сьогодні наше військо стало однією з найбоєздатніших армій Європи.  Всю міць української армії і силу українського народу відчули на собі москальські загарбники. Наші воїни невпинно і затято женуть їх з рідної землі, не дають цій орді ні найменшого шансу залишити під окупацією наші території, наші міста і села.

  Сьогодні захисниками і захисницями України є також і всі громадяни, які своєю сумлінною професійною і громадською діяльністю забезпечують економічний, гуманітарний, освітній й інформаційний захист держави. Ці люди стали мирними воїнами і надійними захисниками Батьківщини, а їхня діяльність - зразком самовідданості та патріотизму. 

  Дякуємо Вам, дорогі Захисники та Захисниці, за відданість Україні!

  Віримо і підтримуємо наших Героїв і Героїнь, наші Збройні Сили у боротьбі з ворогом та робимо все можливе, щоб наблизити нашу Перемогу.

  Ніколи не забудемо і вічно нестимо в серцях пам'ять про наших загиблих Захисників і Захисниць, вічна їм шана і вдячність.

   Від депутатс ького корпусу  Чернелицької селищної ради, від виконавчого комітету  та від себе особисто бажаю українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу,   незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України!     Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!

  Нехай оберігає наших Захисників і Захисниць Господь та Покров Пресвятої Богородиці!

Слава Україні! Героям Слава!

З поввгою селищний голова Іван СКРИП'ЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь