Зустріч із студентами

Дата: 09.11.2023 16:30
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Фото без опису

 

     За зверненням дирекції Відокремленого структурного підрозділу «Снятинський фаховий коледж Закладу вищої освіти «Подільський державний університет» спеціалісти санітарно – гігієнічної лабораторії Снятинського відділу Коломийського РВ ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ»  провели зустріч із студентами третього курсу за спеціальністю «Агрономія».

Студентів ознайомили з історією нашої установи, напрямками діяльності та безпосередньо роботою санітарно-гігієнічної лабораторії. Було практично проведено ряд хімічних досліджень води питної з використанням рН-метрії, титрометричних та колориметричних методів. Наших гостей зацікавила практична сторона нашої роботи, оскільки вони освоюють професію лаборанта агрохімічного аналізу.

Відбувся цікавий діалог «запитання – відповіді» про вплив факторів навколишнього середовища на здоров'я людини.

Крім того, обговорили питання здорового способу життя, шкоди куріння для підлітків, профілактика інсульту, серцево – судинних захворювань тощо.

Студенти ознайомились та підписались на сторінку нашої установи в соціальній мережі фейсбук. Тому і надалі ми будемо планувати подібні цікаві зустрічі з молоддю.   

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь