Вулична акція "16 днів проти насилля"

Дата: 30.11.2023 14:15
Кількість переглядів: 40

  В рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” сьогодні  на території Чернелицької територіальної громади працівники соціальної служби в рамках Всеукраїнської кампанії провели вуличну акцію «16 днів проти насилля» провели вуличну акцію з метою привернення уваги жителів громади до актуальних для українського суспільства проблем подолання домашнього насильства.

   Ця акція покликана привернути увагу мешканців громади до проблеми гендерно зумовленого насильства, насильства пов’язаного зі збройним конфліктом та підвищити обізнаність з нормами чинного законодавства стосовно попередження та профілактики цього явища.

   Під час заходу спеціалісти інформували перехожих про небезпеку різних форм насильства та про спеціалізовані заклади, які надають допомогу постраждалим від цього злочину. Наводили статистику постраждалих від насильства по громаді та в Україні, розповідали про те, що кривдник нестиме не тільки адміністративну чи цивільно-правову відповідальність, а й кримінальну.

   Також надавалися інформаційно-довідкові матеріали щодо діяльності спеціалізованих закладів та можливості отримання допомоги постраждалими особами. Фахівцями постійно проводиться профілактично-роз’яснювальна робота серед сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, направлена на попередження негативних явищ та проявів насильства у родинах.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь