Привітання з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2023 09:35
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, захисники України, дорогі ветерани! Щиросердно вітаю Вас з Днем Збройних Сил України! Саме у цей, складний для нашої країни час, ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Це загальнонаціональне свято в нашій державі, адже українці згуртувалися і довели, що весь народ може стати на оборону своєї країни, і кожен громадянин, незалежно від віку, може долучитися до захисту України в різних своїх можливостях, методах та допомозі.

На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

Я хочу звернутися до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих, які віддали свої життя, боронячи нашу українську землю.

Сила та міць української держави - у єдності армії та народу, тому прийміть найщиріші вітання до свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

Переконаний, що в будь-якій ситуації Збройні Сили України надійно захищатимуть мир і спокій українського народу, нашої землі. А щира любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихатимуть на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Тож бажаю Вам, захисники України, щоби викарбуване в серцях гасло «За Україну, за її волю!» надихало вас на славетні бойові подвиги та нові звершення в благородній справі — служити українському народу. Козацької Вам мужності, гідності, батьківської мудрості, незламної сили волі та віри у власні сили.

З повагою, селищний голова Іван Скрип'юк!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь