День Збройних Сил України та Святого Миколая в Чернелицькій територіальній громаді

Дата: 06.12.2023 13:38
Кількість переглядів: 84

       День Збройних сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Це свято людей, які боронять рідну землю.

       Цього року українці вперше відзначають разом два свята – День Збройних Сил України та Святого Миколая.

        Цей збіг не випадковий: українські захисники дарують нам, мирним жителям, найцінніше – можливість прожити ще один день! Кожен, хто став до зброї на захист України, щомиті творить чудо, дає відсіч ворогу у надскладних умовах та дарує віру у майбутнє. 

        Сьогодні день незламних та нескорених, день тих, хто щодня демонструє мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти. 

         День Збройних Сил України – це про людей, які завоювали беззаперечну довіру українців та повагу всього цивілізованого світу.

      В цей святковий день було організовано патріотичний захід до Дня Збройних сил України за участі працівників культури разом з аматорами, учнів Чернелицького ліцею.

         Селищний голова Іван Скрип'юк щиро привітав наших військовослужбовців з святами та вручив медалі Івано-Франківської обласної ради «Лицар бойового чину» військовослужбовцям та членам їхніх родин: Димашкові М.Г., Барабашу М.М., Михалевичу П.М., Григоришаку М. В., Безусу П.Б., та Подяки від Чернелицької селищної ради Бергілевичу І.М., Кушерському І. В. 

        Своєю службою наші військовослужбовці щодня доводять вірність присязі, залишаючись взірцем героїзму в боротьбі за нашу рідну землю, нашу Батьківщину!

       В цей день, від усієї душі щиро бажаємо міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі. Щастя, добра та злагоди Вам і Вашим родинам.

       Схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя за Україну: ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг...

      Слава Україні! Слава Збройним Силам України!

      Слава Героям!🇺🇦

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь