Робоча нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 05.02.2024 11:02
Кількість переглядів: 38

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05. 02.2024 року в приміщенні селищної ради відділом освіти, молоді та спорту, культури була проведена робоча нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти. Нарада відбулася за участі селищного голови Івана СКРИП’ЮКА.

 Обговорили важливі питання:

✓ організація навчального процесу в закладах освіти; Відтак присутні обговорили систему освіти громади: реальний стан та шляхи підвищення якості освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти. Також звернули увагу на діяльність освітянських спільнот, підвищення професійної компетентності вчителів, залучення їх до роботи з обдарованою молоддю.

✓ співпраця та партнерство;

✓ безпекові умови в закладах освіти громади (облаштування, дооблаштування наявних захисних споруд та перспектива щодо встановлення альтернативнихваріантів укриттів по закладам, де відсутні захисні споруди);

✓ атестація педагогічних працівників;

✓ аналіз проходження опалювального періоду;

✓ пріоритетними питаннями залишаються питання організації якісного харчування, здійснення належного медичного обслуговування та формування безпечного освітнього середовища. Саме організація харчування у закладах освіти цього року має ряд особливостей. Адже в умовах воєнного стану головним є створення безпечних умов навчання, спрямованих на збереження життя та здоров'я дітей, зокрема й дотримання вимог чинного санітарного законодавства та законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

          Голова наголосив, що за ініціативою Президента, реалізується проєкт - "Пліч -о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги". Цей проєкт дуже важливий та актуальний, метою якого є здорова та фізично підготовлена молодь.

          Обговорили можливість підготовки команд, враховуючи розташування нашої громади та строки проведення ІІ етапу, за результатами якого буде визначено переможців для подальшої участі в ІІІ - районному етапі.

        Керівники висловили свої застереження та побажання щодо організації та проведення громадських змагань.

        В ході наради відбулися консультації з питань, які виникли під час робочої наради.

       Нарада пройшла організовано та конструктивно, з наданням конкретних доручень та встановленям термінів для їх виконання.

Дякуємо за плідну працю та йдемо разом до наших Перемог! Сама найголовніша Перемога - за нашими Збройними силами України! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь