Для вихованців дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти Чернелицької громади було передано бокси з розвитковими матеріалами.

Дата: 07.02.2024 11:40
Кількість переглядів: 24

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

           Для вихованців дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти Чернелицької громади було передано бокси з розвитковими матеріалами.

          Бокси були надані за сприяння Міністерства освіти та науки України й представництва ЮНІСЕФ в Україні.

          Представництво ЮНІСЕФ в Україні надало тематичне приладдя для розуміння та дослідження дітками основ ментального здоров’я, гігієни та мінної небезпеки. Загалом – 7 боксів для нашої громади, що згруповані за тематикою у набори під назвою «НУМО відкривай та розвивай».

           Кожен комплект містить навчальні та ігрові матеріали: дидактичні брошури, розвиваючі та настільні ігри, книги, розмальовки тощо.

          Їх можна використовувати індивідуально та у групах, в ігровому форматі навчаючи дітей навичкам критичного мислення, виконання творчих завдань та важливих аспектів сьогодення.

          Корисними бокси стануть для організації дозвілля дошкільнят під час повітряної тривоги в укриттях, адже вміст кожного комплекту розрахований на 30 діток.

         У супроводі яскравих ілюстрацій та мультиплікаційних героїв діток чекає легка та корисна інформація щодо здорових харчових звичок, вакцинації, ментального здоров'я та ознайомлення із мінною безпекою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь