Сьогодні скорботний день для всіх жителів Чернелицької територіальної громади, адже ми попрощалися з Героєм – Михайлом Богдановичем Осадчуком.

Дата: 12.03.2024 13:16
Кількість переглядів: 17

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні скорботний день для всіх жителів Чернелицької територіальної громади, адже ми попрощалися з Героєм – Михайлом Богдановичем Осадчуком. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, бойові побратими, друзі та жителі громади.

🥀🕯️Наш земляк загинув 7 березня 2024 року, захищаючи Батьківщину, вірний військовій присязі та громадянському обов’язку. При виконанні бойового завдання на Донеччині був поранений внаслідок ураження дроном-камікадзе противника військових формувань поблизу населеного пункту Веселе.

🙏🏻Священнослужителі нашої громади відправили чин похорону за загиблим Героєм. Односельчани, жителі сусідніх сіл нашої громади, а також молодь, учителі, школярі та місцева влада прийшли, щоб провести в останню путь нашого захисника Михайла. Усі навколішках та з квітами прощалися із загиблим воїном, зі сльозами на очах, зі скорботою та болем в серці від непоправної втрати. Він боровся, як Герой, та помер, як Герой. Але Герої не вмирають. Наш захисник Михайло житеме у серці кожного українця, у серці кожного із нас. Його подвиг - безсмертний, він житиме у віках. А ми в неоплатному боргу перед нашим Героєм, перед його життям.

🕯️Смерть Михайла – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

Михайло не встиг створити сім’ю, хоча дуже про це мріяв. Мав наречену Оксану, з якою думав одружитися і виховати дітей, та, на жаль, так не сталося. Також дорогими людьми в його житті були мама, тато, бабуся та брат, яких він дуже любив, поважав, допомагав їм усім, чим тільки міг.

Селищний голова, виконавчий комітет та депутатський корпус Чернелицької територіальної громади висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя Михайла.

🥀🕯️Вічна пам'ять і вічна слава загиблому воїну, що ціною життя боронив Україну та нашу свободу!

Герої не вмирають! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь