“Снятинський відділ Коломийського районного відділу Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України»

Дата: 03.04.2024 15:37
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

 

 

 

 

 

“Снятинський відділ Коломийського районного відділу Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України»

Інформую Вас, що за даними рутинного епідеміологічного нагляду протягом 13 тижня 2024 року на території Чернелицької громади зареєстровано 8 випадків ГРВІ, в тому числі 1 випадок захворювання на COVID-19. Серед захворілих 3 дітей до 17 років, що складає 37,5% від усіх захворілих. Госпіталізовано всього 6 осіб, з них 3 дітей. Захворюваність за 13 тиждень зросла на 6 випадків в порівнянні з 12 тижнем 2024 року. Перевищення епідпорогу немає.

Нагадую, що вакцинація проти коронавірусної хвороби захищає від ускладнень захворювання з боку серцево-судинної системи протягом року.

Наразі згідно рекомендацій МОЗ України завершений первинний курс щеплень проти COVID-19 складається з трьох доз: двох доз первинного курсу (або однієї дози вакцини Johnson) та бустерної дози. Всі наступні дози вважаються додатковими бустерними дозами. Додаткова бустерна доза вводиться з мінімальним інтервалом 6 місяців від попередньої бустерної дози. Вона рекомендована групам медичного ризику. Всі інші можуть отримати її за бажанням та за наявності достатньої кількості доз вакцини для груп ризику.

Начальник відділу Володимир БОЦУЛА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь