2 квітня на базі Городенківського ліцею відбувся ІІІ етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Дата: 02.04.2024 15:44
Кількість переглядів: 28

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

2 квітня на базі Городенківського ліцею відбувся ІІІ етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Останнім видом змагань став футзал серед юнаків 2012-2013 року народження.

 У змаганнях з футзалу взяли участь команди юнаків з Городенківської та Чернелицької територіальних громад. Всі гравці проявили свої вміння з футзалу, показавши цікаві прийоми даної гри, та впевнено йшли до перемоги. Зокрема команда юнаків Чернелицького ліцею Чернелицької ТГ продемонструвала високий рівень спортивної майстерності та командного духу, хоча здобути першість не вдалося. Проте їхня наполегливість і сила волі стануть стимулом віри в перемогу.

 Усі учасники, які пройшли ІІІ етап, можуть пишатися своєю участю у змаганнях, адже дана гра була спрямована на згуртованість української молоді, на розвиток вольових якостей та формування фізичної підготовки здобувачів освіти.

 Організатори проєкту нагородили команди грамотами та медалями. Привітали переможців та всіх учасників змагань, побажали наполегливо продовжувати тренування, досягати нових перемог та підтримувати сильний командний дух. Не зупинятись на досягнутому, тренуватись далі та перемагати!

🇺🇦 Дякуємо ЗСУ за нашу безпеку та можливість грати! Слава Україні!

#плічопліч

#разомпереможемо

#шкільніліги

#ДякуємоЗСУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь