Сьогодні, 27 березня 2024 року, минає друга річниця з дня загибелі захисника України, нашого Героя - Іллюші Єрмолаєва.

Дата: 27.03.2024 10:14
Кількість переглядів: 23

 

Фото без опису

відео

Сьогодні, 27 березня 2024 року, минає друга річниця з дня загибелі захисника України, нашого Героя - Іллюші Єрмолаєва.

🕯️🥀Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, внаслідок обстрілу російськими окупантами українських позицій, загинув у районі населеного пункту Благодатне Миколаївської області молодий воїн нашого селища Чернелиця - Ілля Єрмолаєв.

🕯️🥀Чернелицька територіальна громада розділяє біль втрати з рідними, близькими, побратимами з приводу загибелі учасника АТО, мужнього воїна, який захищав нашу Україну та нашу свободу Єрмолаєва Іллі, 29.06.2001 року народження.

🕯️🥀Іллюша прагнув жити, любити та працювати під незалежним, мирним небом України. Молодий юнак, вихованець Чернелицької школи, проявивши сміливість та відвагу, велику силу духу і мужність, взяв до рук зброю, щоб звільнити нашу землю від рашиської орди.

🥀🕯️На жаль, словами важко загоїти у серці рідних болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. Ми схиляємо низько голови перед родиною нашого воїна та висловлюємо щиру подяку нашому Герою Іллюші за мужність, відвагу, силу і патріотизм. Ми завдячуємо тобі, наш Герою, нашими мирними ранками й спокійними ночами, дякуємо за те, що боронив нашу землю від ворога.

🥀🕯️Наша громада завжди пам’ятатиме свого земляка, який віддав життя, захищаючи Україну. Низький уклін родині! Вічна слава та світла пам'ять Герою! Пам’ять про подвиг Героя живе у серцях кожного жителя нашої громади та кожного українця! Вічна шана, слава і вдячність нашому захиснику України. Нехай земля Йому буде пухом.

🇺🇦Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь