Нагорода вручена Роману за його участь у військових операціях при виконанні бойових завдань, які були спрямовані на захист територіальної цілісності

Дата: 27.04.2024 11:26
Кількість переглядів: 19

Фото без опису

 

 

 

 

У Чернелицькій територіальній громаді відбулося вручення медалі «Лицар бойового чину» від Івано-Франківської обласної ради Іваном Скрип’юком, головою селищної ради, та Віктором Лавровим, депутатом селищної ради, нашому землякові Роману Кловатому. Ця нагорода вручена Роману за його участь у військових операціях при виконанні бойових завдань, які були спрямовані на захист територіальної цілісності та державного суверенітету України в умовах збройної агресії рф проти України.

 Наш захисник приписаний у місті Івано-Франківську, але проживає в селі Хмелева. Роман добровільно пішов на фронт, будучи вірним військовій присязі, був важко поранений під час виконання бойового завдання та проходив довготривале лікування.

 Велике спасибі та доземний уклін нашому захисникові Роману, який щодня мужньо боронив наше життя, свободу та безпеку, ризикуючи своїм життям та втративши своє здоров’я. Бажаємо швидкого одужання. Нехай Господь Бог опікується твоїм життям та посилає зцілення.

Слава Україні! Героям Слава! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь