Свято День Матері в Чернелицькій селищній раді для матерів Героїв

Дата: 10.05.2024 16:01
Кількість переглядів: 33

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

Кожного року, у другу неділю травня, ми святкуємо День Матері. Також місяць травень є місяцем почитання Пресвятої Заступниці Діви Марії. У нашому народі віддавна вшановувалася Мати як Берегиня та Хоронитилька родинного вогнища.

З нагоди цього свята сьогодні в приміщенні Чернелицької селищної ради відбулася зустріч з матерями, сини яких віддали своє життя за нашу свободу, наш мир та спокій. Мета цієї зустрічі - висловити нашу повагу та вдячність матерям, які втратили найдорожче - своїх синів. А також розрадити та підтримати їх.

Слова шани й підтримки матерям Героїв Збройних Сил України висловив селищний голова Іван Скрип'юк. Також від Чернелицької селищної ради були вручені матерям Героїв подарунки та квіти. Ніщо не може втамувати біль материнського серця та загоїти роз’ятерну рану, але нехай ці скромні сувеніри стануть символом пам’яті про загиблих синів.

Вічна Пам’ять нашим полеглим воїнам-захисникам! Їхнє земне життя швидко обірвалося через рашистських окупантів, але вони продовжують жити у материнських серцях та вічно житимуть у пам’яті вдячних жителів громади. Низький уклін матерям за синів, наших оборонців, наших Героїв!

Зі словами подяки селищний голова звертається також до матерів, чиї сини знаходяться на даний час на полі бою та своїми силами, мужністю і відвагою зупиняють ворога. Бажаємо всім матерях дочекатися повернення своїх синів живими і здоровими додому. Просимо Бога, щоб якомога швидше закінчилася ця війна та настав Мир на нашій землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь