День Захисту Дітей - 2024

Дата: 04.06.2024 16:18
Кількість переглядів: 43

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

4 червня на території Чернелицької територіальної громади відбулося свято, присвячене Дню Захисту Дітей. Працівники соціального відділу Чернелицької селищної ради організували прекрасне дійство та подарували дітям незабутні враження, радісний настрій та щасливі емоції. Селищний голова Іван Скрип’юк привітав всіх із цим святом. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, в дітях ми продовжуєм та втілюєм себе і прагнемо, щоб вони росли здоровими, щасливими та радісними, прославляли свій рід, свою родину і свій рідний край. Тому торбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одним з найголовніших наших обов’язків.

Діти провели весело день. Кожна дитина малювала малюнки на асфальті, дорослі розписували аквагрим дітям на обличчі і тату з блискітками. На завершення свята діти танцювали веселий флеш-моб з метою взаємопідтримки та дружби між усіма дітками. А також діти отримали солодкі подарунки з нагоди цього свята. Також до дітей завітала цікава гостя Ведмедиця, яка дуже всім сподобалася. Діти з нею веселилися, гралися, танцювали та зробили гарні фото на пам'ять.

В Україні це свято набуло особливого значення через війну. Цей день – можливість нагадати світові, що кожна дитина має право проживати безпечне та мирне дитинство незалежно, у якій країні вона живе.

Низький уклін кожному Захиснику і Захисниці, які тримають війну на своїх плечах, а наші малята мають змогу радіти, сміятися та рости під блакитним небом України.

Також ми вшанували пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти України. Адже сьогодні День пам'яті загиблих дітей у російсько-українській війні. Прикро, що українські діти стали ціллю для російських загарбників. Вони налякані сиренами, вразливі, беззахисні та безпорадні. Саме не діти в час війни страждають найбільше, вони стають невинними жертвами, які лише почали досліджувати світ. Пам’ять про цих дітей буде вічно жити в наших серцях. Ми не забудемо, не пробачимо ворогу за те, що він забрав життя, щасливе дитинство наших дітей на нашій рідній землі.

Дякую усім, хто долучився до нашого свята, проявив креативність, ініціативу та подарував частинку себе нашим дітям. Нехай українські діти ростуть щасливими, здоровими під мирним небом України. Нехай ніколи не чують розривів снярядів, гіркого плачу дорослих та не бачать лихоліття війни. Нехай Всемогутній Господь благословляє кожну дитину та всіх дітей України всім добрим та спасительним.

Віримо в наших дітей, наше майбутнє, нашу Україну та нашу Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь