Відділом освіти, молоді та спорту, культури Чернелицької селищної ради було проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти.

Дата: 28.05.2024 11:24
Кількість переглядів: 26

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Відділом  освіти, молоді  та  спорту,  культури  Чернелицької  селищної  ради  було  проведено нараду  з  керівниками  закладів  загальної  середньої  освіти.

Відтак присутні обговорили систему освіти громади: реальний стан та шляхи підвищення якості освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти. Також звернули увагу на діяльність освітянських спільнот, підвищення професійної компетентності вчителів, залучення їх до роботи з обдарованою молоддю, збільшення мережі гуртків, охоплення вихованців позашкільною освітою.  В роботі  наради  взяв  участь  селищний  голова Іван  Скрип'юк,  який  наголосив, що маємо прагнути до того, аби кожен заклад освіти надавав якісну освіту.

Обговорили важливі питання:

1.Забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти

Закони України «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту»

2.Про закінчення навчального року і підготовка документів по оптимізації мережі закладів освіти та проведення попередньої тарифікації

Закони України «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», «Про позашкільну освіту»

3.Про підсумки  консультаційно-організаційного супроводу військово-патріотичних заходів для дітей та учнівської молоді

Наказ Міністерства освіти і науки України від 06.06.2022 №527 «Про деякі питання національно-патріотичного виховання в закладах освіти України та визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 № 641»

4.Про участь в  учнівських олімпіадах з навчальних предметів, конкурсі-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України та інших інтелектуальних конкурсів і турнірів.

Наказ Міністерства освіти і науки України від 22.09.2011 № 1099 «Про затвердження Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності» (із змінами)

5.Про моніторинг діяльності психологічної служби у 2023/2024 навчальному році

Наказ Міністерства освіти і науки України від 22.05.2018 № 509 «Про затвердження Положення про психологічну службу у системі освіти України»

6. Про проведення звітів директорів закладів освіти перед колективом та громадськістю у 2023/2024 н.р.

Відповідно до статті 39 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 20 Закону України «Про дошкільну освіту», наказу Міністерства освіти і науки України 28 січня 2005 року № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів», 

7. Про стан  виховної та  освітньої роботи у закладах освіти за 2023/2024 навчальний рік

 

8.Про роботу ЗЗСО із забезпечення внутрішньої системи якості освіти.

Закон України «Про освіту»

Дякуємо громаді за розуміння та відповідальність у роботі. В час війни мусимо разом на всіх фронтах йти до перемоги. Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь