Нещодавно на адресу селищної ради надійшли подяки голові Чернелицької громади Івану Скрип'юку за надані кошти воєнним частинам від Алтилерійської бригади та підрозділів Повітряних Сил та підрозділу зв'язку ЗСУ за виділення субвенційних коштів

Дата: 10.06.2024 11:38
Кількість переглядів: 26

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

Нещодавно на адресу селищної ради надійшли подяки голові Чернелицької громади Івану Скрип'юку за надані кошти воєнним частинам від Алтилерійської бригади та підрозділів Повітряних Сил та підрозділу зв'язку ЗСУ за виділення субвенційних коштів на рахунки військових частин.

Селищна рада перевела 400000 грн. цим бойовим підрозділам, а також було закуплено обладнання на суму 30000 грн. для відділення № 1 Городенківського ТЦК та СП. Військовим нашої територіальної громади було надано матеріальної допомоги в сумі 182000 грн.

Військові дякують селищному голові та депутатському корпусу за неоціненну допомогу, яку в цей важкий час громада надає військовим.

«Ми відчуваємо Вашу підтримку, високо цінуємо надану допомогу, проявлену турботу та піклування....», – йдеться в тексті Подяки.

Також жителі нашої громади щодня дякують нашим захисникам за їхню сміливість, відданість та силу. Ми дякуємо вам за те, що ви боретесь за нас, за нашу свободу, за наше сьогодення та майбутнє. За те, що ви є для нас прикладом незламності та витримки. Продовжуємо допомагати нашим воїнам здобувати омріяну Перемогу!

🇺🇦Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь