У Чернелицькій селищній раді відбулася робоча нарада із старостами старостинських округів.

Дата: 16.07.2024 16:26
Кількість переглядів: 42

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

У Чернелицькій селищній раді відбулася робоча нарада із старостами старостинських округів.

💠 У нараді взяли участь: селищний голова Іван Скрип'юк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Роман Ластович, секретар Галина Приймак, спеціаліст у справах дітей Олександра Дутка, начальник земельних ресурсів Володимир Кошка та старости старостинських округів.

💠 У ході наради обговорили важливі питання щодо життєдіяльності громад сіл. Зокрема серед важливого: створення комісії із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) для складання Акту про встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду), актуалізація даних (правильне оформлення даних громадян), про оповіщення жителів старостинських округів Повітряної тривоги, створення належних виробничих умов , збереження працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку, охорони праці та протипожежної безпеки.

💠 У результаті обговорення питань кожен з присутніх мав змогу висловити свою думку, поділитися досвідом роботи.

💠 Окрім того, за результатами доповідей старостів про поточні проблемні питання, що виникають і потребують вирішення найближчим часом, дано доручення керівникам відповідних структурних підрозділів.

💠 Керівник громади зазначив, що зараз усім і кожному необхідно бути готовим до якнайшвидшого вирішення будь-якого проблемного питання, що виникає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь