Двадцять дев'ята сесія Чернелицької селищної ради восьмого демократичного скликання

Дата: 14.08.2024 08:21
Кількість переглядів: 47

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

13 серпня 2024 відбулося засідання 29  сесії Чернелицької селищної ради восьмого демократичного скликання, де було розглянуто ряд важливих питань:

Розгляд клопотання Бурштинської міської ради.

- Розгляд клопотання Івано-Франківського національно технічного університету нафти і газу.

- Про виділення коштів на ремонт фельдшерсько-акушерських пунктів Чернгелицької територіальної громади.

Про внесення змін до структури Чернелицької селищної ради.

- Про виділення коштів для придбання автомобіля для селищної ради та  виділення коштів на його обслуговування ,придбання пального.

 - Про преміювання селищного голови у 2024 році.

- Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої позачергової  сесії Чернелицької селищної  ради від  06.03.2024 №1567-25/2024.

          - Про внесення  змін до бюджету Чернелицької селищної  територіальної  громади на      2024 рік.

           - Про виконання бюджету Чернелицької селищної територіальної громади за 1 півріччя 2024 року.

          - Про приведення штатних розписів  закладів загальної середньої освіти  Чернелицької  селищної ради у відповідність до наявного фінансового ресурсу селищного бюджету на 2024 рік.

        - Про створення опорного закладу освіти ЧЕРНЕЛИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЧЕРНЕЛИЦЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ  РАДИ КОЛОМИЙСЬКОГО  РАЙОНУ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ  та його філій.

          - Про затвердження положень  філій опорного закладу освіти  ЧЕРНЕЛИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ ЧЕРНЕЛИЦЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ  РАДИ КОЛОМИЙСЬКОГО  РАЙОНУ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ.

          - Про припинення діяльності ВІЛЬХІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ЧЕРНЕЛИЦЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ РАДИ в результаті реорганізації шляхом приєднання до ЧЕРНЕЛИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ   ЧЕРНЕЛИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КОЛОМИЙСЬКОГО  РАЙОНУ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ.

         - Про припинення діяльності КОРНІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ЧЕРНЕЛИЦЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ РАДИ КОЛОМИЙСЬКОГО  РАЙОНУ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ  в результаті реорганізації шляхом приєднання до ЧЕРНЕЛИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ   ЧЕРНЕЛИЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КОЛОМИЙСЬКОГО  РАЙОНУ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ.

- Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернелицької  селищної ради.

   - Про пониження ступеня та зміну найменування ДАЛЕШІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ ЧЕРНЕЛИЦЬКОЇ  СЕЛИЩНОЇ РАДИ КОЛОМИЙСЬКОГО  РАЙОНУ  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ.

 - Про  затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення   

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)    -  62  заяв.

 - Про   надання   дозволу   на   виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок взамін сертифікату на право на земельну частку (пай) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва –  4 заяви.

 - Розгляд  заяв громадян.

 - Затвердження актів земельної комісії.

 - Про розірвання договорів оренди земельних ділянок з ПрАТ «Київстар» у  зв’язку із зміною власника  базових станцій мобільного  зв’язку (земельні ділянки с.Кунисівці – 0,25 га, с.Хмелева – 0,16 га, с. Далешове – 0,1563 га).

- Про надання згоди про передачу в оренду земельних ділянок на яких розміщені базові станції мобільного зв’язку  АТ « ЮТК».

-  Про надання дозволу АТ «ЮТК» на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на яких розміщені базові станції мобільного зв’язку.

-  Про розгляд клопотання АТ «Укртелеком»  щодо укладання нового договору оренди земельної ділянки в с.Корнів, вул.Шкільна, 31 ( площа 0,0135 га).

-  Про розгляд клопотання ПрАТ «ВФ Україна» щодо укладання договору оренди земельної ділянки на якій розміщена базова станція стільникового зв’язку в селищі Чернелиця, вул.Довбуша, 26,б. /площа 0,12 га/.

-  Про видачу дозволу на спеціальне  використання природних ресурсів у межах території    та обєктів природно-заповідного фонду місцевого значення на території селищної ради. / Чернелицьке лісництво/.

           - Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь